fbpx
Icon 2 Comentarii

bugnariu

Seara trecută galeria de artă din Turda a găzduit expoziția de pictură și sculptură a lui Flaviu Bugnariu, un artist complet plin de energie.

 

Cele peste 50 de persoane prezente la eveniment s-au declarat încântat de creațiile artistului plastic, vicepreședinte al Societății Culturale ,,Filarmonia” Turda.

Bugnariu a fost prezent de-a lungul timpului cu lucrări în expoziții de grup în țară și străinătate, expoziția de acum realizată sub egida „Nou și Vechi” oferind un dialog perfect între pictură și sculptură.

Despre creațiile sale au vorbit regizorul Ovidiu Cosac și profesorul Alin Bâlcu.

Audiența l-a caracterizat drept „un artist impetuos cu culoarea, este un om al extremelor, uneori foarte dur alteori extrem de sensibil, un artist viu plin de viață și energie!”.

Reamintim că săptămâna trecută galeria de artă din Turda s-a redeschis sub denumirea de „Salonul Artelor”, denumirea acesteia urmând să se schimbe la propunerea primarului Matei Cristian ca un omagiu a celui de a fost prof. Valer Suciu.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Artist amator din Tu · 06:38 10.11.2018
    De fiecare data cand expun artistii "profesionisti" din Turda sala este aproape goala in comparatie cand expun artistii "amatori"!!! Cele peste 50 de persoane nu se vad in fotografii desi incercati sa subliniati asta....Se stie ca la fiecare vernisaj al artistilor profesionisti cu diploma de artist nu prea vin vizitatori...sunt doar ei intre ei cativa profesionisti!Avand diploma de artist nu au nevoie sa fie vizitati de artistii amatori intrucat le este rusine cu ei! Nu-i asa?!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Turdean · 12:09 10.11.2018
    Se stie ca artistii profesionisti din Turda sunt aroganti...in comparatie cu cei din judetele Alba sau Mures! Degeaba ai scoala daca iti lipsesc cei 7 ani de acasa...!
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator