fbpx
Icon Scrie un comentariu

morometii 2

Filmul „Moromeţii 2“, de Stere Gulea, a rulat, luni seara, în proiecţie de gală, la Sala Palatului, în prezenţa a 4000 de spectatori, printre care s-au numărat echipa filmului, oficialităţi şi vedete precum Andreea Esca şi Maria Dragomiroiu, anunță Adevărul. Filmul va ajunge și la Turda, joi, cu 2 reprezentații!

Pelicula ”Moromeții 2” va avea două proiecții speciale în Turda, la Teatrul ”Aureliu Manea” pe 8 noiembrie, de la ora 16:30, respectiv ora 19:00. Biletele sunt disponibile online pe Eventbook.ro (click AICI) sau la Teatrul Aureliu Manea.

La Sala Palatului a fost o atmosferă de vis, cu oameni care au așteptat 45 de minute pentru autografe și cu trăiri emoționale pe măsură.

„Am văzut actori din toate generaţiile, făcând baie de mulţime. Am văzut cum actorii şi regizorul au stat peste 45 de minute la semnat autografe. Am auzit publicul din Sala Palatului aplaudându-l pe Mălăele mai ceva decât pe Ceauşescu pe vremuri. Am văzut oameni care au plâns când Maria Dragomiroiu a cântat live, pe scenă, bocetul din finalul filmului. Sunt în continuare uimit şi uluit de acest val incredibil de iubire. Să nu mai zicem că n-avem public, că e needucat şi nu înţelege filmele noastre, că nu sunt cinematografe. Publicul exista si de-abia asteapta sa fie provocat si scos din inertie. Mai rămânem să facem şi filmele pe care acest public le merită“, a spus Tudor Giurgiu.

Pelicula „Moromeţii 2“ va rula pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă echipa filmului îşi propune să ajungă în peste 50 de oraşe cu o serie de avanpremiere.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator