fbpx
Icon Scrie un comentariu

bilete morometii

Deși proiecția filmului ”Moromeții 2”, din cadrul unui turneu național pe care producătorii acestei pelicule îl fac în aceste zile, înainte de debutul producției pe marile ecrane (la mijlocul lunii noiembrie), este programată peste 5 zile, deja majoritatea locurilor în sala de spectacole a Teatrului ”Aureliu Manea” din Turda sunt ocupate! Asta deși în 8 noiembrie sunt două reprezentații, una de la ora 16.30, iar alta de la ora 19.00! Cei care vor să-și mai găsească bilet, trebuie să se grăbească!

Municipiul Turda face parte din cele circa 50 de orașe în care va fi promovat filmul ”Moromeții 2”, înainte de lansarea în cinematografe, care va avea loc în 16 noiembrie. Pelicula Moromeții 2 va avea două proiecții speciale în Turda, la Teatrul ”Aureliu Manea”, pe în 8 noiembrie, de la ora 16:30, respectiv ora 19:00.

Prețul unui bilet este de 15 lei, iar biletele pot fi achiziționate și online, de la linkul de mai jos:

https://eventbook.ro/film/bilete-morometii-2-turda

„Va fi un film ce va arăta celor care vor dori să-l vadă istoria dulce-amară, tragică de multe ori, a țăranului român în general, a familiei Moromete în particular. O armonie milenară spulberată de experiențe sociale dezastruoase.” (Horațiu Mălăele)

Cel mai așteptat film al anului, Moromeții 2, va ajunge pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă mai multe proiecții speciale vor fi organizate în cadrul unei caravane care pornește prin țară încă de la finalul lunii octombrie. 

Moromeții 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete, din satul din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae. Peste lumea pe care o cunoșteau, în care cel mai important lucru era să ai pământ pe care să-l muncești, trecuse un război. Toată ordinea vieții lor se schimbă o dată cu venirea noului regim, care propovăduiește egalitatea. Se șterg diferențele într-un mod forțat și violent, iar albul devine negru, și invers. Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

TurdaNews a anunțat despre prezența Caravanei Moromeții 2, la Turda, zilele astea:

Caravana filmului ”Moromeții 2” ajunge și la Turda!

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator