fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

morometii 2

Municipiul Turda face parte din cele circa 50 de orașe în care va fi promovat filmul ”Moromeții 2”, înainte de lansarea în cinematografe, care va avea loc în 16 noiembrie. Pelicula Moromeții 2 va avea două proiecții speciale în Turda, la Teatrul ”Aureliu Manea”, pe în 8 noiembrie, de la ora 16:30, respectiv ora 19:00.

 

”Pelicula readuce pe marile ecrane, după mai bine de 30 de ani, iubitele personaje ale lui Marin Preda, sub regia aceluiași Stere Gulea. Imaginea filmului este alb-negru și este semnată de Vivi Drăgan Vasile, unul dintre cei mai apreciați directori de imagine din România”, anunță Ziua de Cluj.

Distribuția este una de excepție și reunește câțiva dintre cei mai apreciați și iubiți actori români. În rolurile principale îi vom vedea pe Horațiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete) și Iosif Paștina (Niculae Moromete), aflat la debutul într-un rol principal în cinema. Alături de ei apar Răzvan Vasilescu (Cocoșilă), Gheorghe Visu (Matei Dimir), Oana Pellea (Fica), Andi Vasluianu (Vasile al Moașei), Florin Zamfirescu (Țugurlan), George Mihăiță (Aristide), Ioana Bugarin (Ileana), Paul Ipate (Paraschiv), Vlad Logigan (Notarul Oprescu), Cuzin Toma (Oauăbei), Marian Râlea (Cârcâdat), Dorina Chiriac (Mărioara Bâzdoveică), Liviu Pintileasa (Zdroncan), cu participarea extraordinară a lui Ion Caramitru (Directorul școlii).

TRANSILVANIA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL prezintă:

”Moromeții 2”, regia Stere Gulea – Sala Mare

”FILM ARTISTIC ‘Moromeţii 2’ continuă povestea familiei lui Ilie Moromete din satul din Câmpia Dunării şi îl are în prim-plan pe mezinul Niculae. Anii 1945 – 1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere.

Între el şi cea de a doua soţie, Catrina, tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi”, se arată în sinopsisul peliculei. 

Preț bilet: 15 lei.

Bilete: https://eventbook.ro/film/bilete-morometii-2-turda

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator