fbpx
Icon Scrie un comentariu

ateliere creative

Dacă doreşti să faci performanţă în arta plastică, haide la atelierele creative organizate Marţi, 30 Octombrie 2018, de la ora 18 la Restaurantul Gossner Câmpia Turzii! 4 din participanţii la atelierele creative organizate de Clubul Rotary Câmpia Turzii şi Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii începând cu luna februarie au fost admişi în urma examenului, în această toamnă la Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj-Napoca!

 

Dacă doreşti să îţi dezvolţi creativitatea, utilă în orice domeniu: ştiinţific, îndeletnicire practică şi în relaţia cu ceilalţi, hai cu noi la atelierele creative de Marţi! Creativitatea reprezintă un proces mental important nu doar pentru domeniul artistic, ci şi pentru a face faţă cu succes tuturor provocărilor pe care le întâlnim în fiecare zi.

Dacă pur şi simplu doreşti să socializezi cu o echipă de oameni frumoşi într-o seară de Octombrie, haide alături de noi, Marţi, la Restaurantul Gossner Câmpia Turzii!

Dacă vrei să îţi petreci într-un mod plăcut timpul liber, te aşteptăm Marţi alături de noi!

Dacă ai între 10 şi 80 de ani şi doreşti să participi la ateliere de artă plastică, hai cu noi! Deja avem participanţi din Câmpia Turzii, Turda şi Cluj-Napoca. De ce nu şi tu? Asociaţia Artiştilor Plastici Câmpia Turzii în parteneriat cu Clubul Rotary Câmpia Turzii derulează începând din acest an proiectul FERESTRE ŞI OGLINZI. Organizate de 2 ori pe lună, atelierele creative continuă marţi, 16 Octombrie 2018 la Restaurantul Gossner începând cu orele 18. Organizatorii pun în mod gratuit la dispoziţia participanţilor materialele necesare şi vă îmbie la un mod de relaxare prin intermediul artei. Intrarea este gratuită. Vă aşteptăm!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator