promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

teatru turda

În cadrul unei conferințe de presă organizate la Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, a fost prezentată și o mică parte a spectacolului „Despre sexul femeii – un câmp de luptă în războiul din Bosnia”, spectacol ce va avea premiera sâmbătă de la ora 19:00.

 

La conferința de presă a fost prezentă regizorul piesei, Muriel Manea și cele două actrițe Bianca Holobuț, Irina Bodea-Radu și directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș.

Directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș, a declarat: „Este o piesă scrisă de dramaturgul Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg contemporan. Sunt două actrițe foarte talentate, e un spectacol de o anumită finețe, un spectacol care o să placă și care va fi pe inima celor care iubesc frumos.”

Regizorul piesei, Muriel Manea, a declarat: „Este una dintre miile de povești, din păcate, e adevărată. E o poveste tristă despre războiul din oameni, războiul din jurul nostru, cu toții am auzit de războiul din Bosnia. Aici, femeia e folosită ca unealtă de răzbunare, violul în grup este la ordinea zilei.”

Programul integral al lunii septembrie și octombrie se găsește atât pe site-ul teatrului www.teatrulaureliumaneaturda.ro cât și pe pagina de facebook. Biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală sau pe www.tomtix.ro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator