fbpx

Scrie un comentariu

teatru turda

În cadrul unei conferințe de presă organizate la Teatrul „Aureliu Manea” din Turda, a fost prezentată și o mică parte a spectacolului „Despre sexul femeii – un câmp de luptă în războiul din Bosnia”, spectacol ce va avea premiera sâmbătă de la ora 19:00.

 

La conferința de presă a fost prezentă regizorul piesei, Muriel Manea și cele două actrițe Bianca Holobuț, Irina Bodea-Radu și directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș.

Directorul teatrului turdean, Cătălin Grigoraș, a declarat: „Este o piesă scrisă de dramaturgul Matei Vișniec, cel mai jucat dramaturg contemporan. Sunt două actrițe foarte talentate, e un spectacol de o anumită finețe, un spectacol care o să placă și care va fi pe inima celor care iubesc frumos.”

Regizorul piesei, Muriel Manea, a declarat: „Este una dintre miile de povești, din păcate, e adevărată. E o poveste tristă despre războiul din oameni, războiul din jurul nostru, cu toții am auzit de războiul din Bosnia. Aici, femeia e folosită ca unealtă de răzbunare, violul în grup este la ordinea zilei.”

Programul integral al lunii septembrie și octombrie se găsește atât pe site-ul teatrului www.teatrulaureliumaneaturda.ro cât și pe pagina de facebook. Biletele și abonamentele se găsesc la agenția teatrală sau pe www.tomtix.ro.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator