fbpx
Icon Scrie un comentariu

noi nu

Teatrul Aureliu Manea Turda anunță o nouă premieră. NOI  NU! de Andreea Radu, în regia Laurei Moldovan și scenografia Andei Pop se va juca la Turda pe data de 19 aprilie ora 19.00.

 

Autoarea textului, Andreea Radu ne spune că, „NOI NU! este povestea unor adolescenți în care regăsim situații actuale, conflicte actuale și emotii radicale, trăite doar în liceu. De la început, la sfârșit, trecem împreună cu ei prin stări, întrebându-ne din când în când ce s-ar putea schimba?”        

În premieră la Teatrul din Turda se joacă un spectacol pe temă socială, un spectacol pentru adolescenți și în egală măsură pentru părinți și profesori. Temele sunt inspirate din povești reale, contemporane ale elevilor de liceu. 

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Diana Tușa, Miky Paicu, Valentin Oncu, Raluca Radu, Raluca Eremei Bîrza, George Sfetcu, Maria Salcă, Călin Mihail Roajdă

„Scoală, limite, revoltă, întrebări, dragoste, introspecții sau spus într-un cuvânt, adolescență. "NOI NU!" propune o formă de teatru care creează un spațiu de dezbatere și o explorare a realității, provocatoare atât pentru actori, cât și pentru spectatori. Proiectul aduce în prim plan problema sistemului de învățământ din România. Inspirat din situații reale, Andreea Radu îmbină planul social al dezbaterilor, al manifestului, cu universul interior al adolescentului, al formării lui în  acest context social în care învață să aibă atitudine, să capete curaj, să se exprime. Un text care ridică probleme, caută soluții, pune întrebări și care invită la o discuție despre o realitate care nu mai poate să fie ignorată. NOI NU mai vrem să fim ignoranți și nici ignorați!” a spus regizorul Laura Moldovan.

Spectacolul se va rejuca pe data de 21 aprilie ora 19.00 la Teatrul Aureliu Manea Turda.

Vă așteptăm așadar la teatru pentru a ne bucura de munca unor actori tineri și plini de viață.

Biletele se găsesc la agenția teatrului sau online pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro.  

Biroul de presă

Teatrul Aureliu Manea Turda

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator