Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

În luna îndrăgostiților te invităm la Teatru

kaufland 650x100 22.12

De ziua îndrăgostiților, cuplurile care vin la Teatrul Aureliu Manea Turda, primesc invitații la spectacolul „Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” care se va juca sâmbătă, 17 februarie, ora 19.00.

 

„Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” este în regia Antonelei Cornici, iar din distribuție fac parte actorii Valentin Oncu, Raluca Radu, George Sfetcu, Maria Salcă, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu.

"Uneori dragostea nu aduce numai pasiune şi mister. Se întâmplă să ne îndrăgostim şi să fie o adevărată catastrofă... Despre dragoste, teatru şi alte catastrofe - cântăm, dansăm, râdem într-un spectacol de şi pentru suflet!", spun actorii teatrului.

Așadar, toți îndrăgostiții sunt așteptați astăzi până la ora 16.00 la casieria teatrului pentru a primi invitații la spectacolul mai sus menționat.

Nu uitați că, de anul acesta am introdus și sistemul de abonamente. Sunt trei titluri de spectacole la alegere pentru adulți cu 35 lei, iar pentru pensionari cu 25 de lei. Elevii beneficiază de 4 spectacole la prețul de 30 de lei. Abonamentele nu sunt valabile la premiere, însă noi vă așteptăm la celelalte reprezentații ale fiecărui spectacol.

Biroul de presa

Teatrul Aureliu Manea Turda


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...