Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Piesa ”Take, Ianke și Cadîr”, succes cu sala arhiplină, la Câmpia Turzii!

kaufland 650x100 22.12

Comedia ”Take, Ianke și Cadîr”, prezentată azi de la ora 18.00, în sala de spectacole a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, s-a bucurat de un mare succes, în fața unei săli arhipline.

 

”Actorii Teatrului National din Cluj Napoca au umplut sala de spectacole a Palatului Cultural la Campia Turzii si ne-au oferit un spectacol de exceptie. "Take, Ianke si Cadîr", o piesa de teatru plina de culoare si haz, reprezinta doar începutul a ceea ce va reprezenta programul cultural al anului 2017. Sala plină, dar mai ales calitatea publicului spectator au reprezentat satisfacția mea ca organizator. Va mulțumesc tuturor!”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

Comedia de succes aparţinând literaturii interbelice, în care toleranţa, prietenia şi dragostea înving toate prejudecăţile vremurilor, a fost bine jucată de actorii Emanuel Petran, Petre Băcioiu, Ginuc Crișan, Bogdan Rădulescu, Alexandra Tarce, Radu Lărgeanu, Elena Ivanka, Gigi Iordache.

”Numărul mare de spectatori prezenți în această seară la Câmpia Turzii a confirmat încă o dată alegerea acestora pentru cultură.

Piesa de teatru "Take, Ianke și Cadîr" s-a jucat cu sala plină, având parte de aplauze prelungite. Iubitorii de cultură au savurat prestația actorilor clujeni, care au oferit un spectacol de excepție. Aplauzele nu au contenit să apară atât în timpul spectacolului, după replici spumoase, cât și la final.

Putem afirma cu certitudine că la Câmpia Turzii, CULTURA ÎNFLOREȘTE, se DEZVOLTĂ și crează seri memorabile.

Felicitări celor ce au contribuit la asemenea momente culturale!”, a comentat și viceprimarul Róbert Szabó.

Intrarea la acest spectacol a fost gratuită, fiind un cadou pentru iubitorii teatrului de comedie, din partea administrației locale.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...