Scrie un comentariu

Suntem la mijlocul lunii martie, luna in care celebram Ziua Mondiala a Teatrului, dar si faptele bune. Multumim pe aceasta cale celor 33 de institutii de teatru din Bucuresti si din tara care au programat – sub semnul solidaritatii de breasla – spectacole ale caror incasari se directioneaza catre Fondul de Solidaritate Teatrala.

Am rugat-o pe DORINA CHIRIAC sa fie mesagerul acestui important demers social.

Intr-un mesaj emotionant si sincer, Dorina marturiseste adevarul – credinta pentru fiecare artist: "Retragerea din scena inseamna retragerea din viata."

CLIPUL POATE FI VIZIONAT AICI:

"Lumea in care traim a asezat absurd artistul in rand cu alte ocupatii din care te retragi la timp, pentru odihna binemeritata. Artistul nu isi cauta odihna. Lumea trebuie sa-si schimbe atitudinea. Dar pana atunci, putem sa reparam. Eu pot, si poți si tu! Te astept la teatru!

Eu voi fi acolo!"

Dorina Chiriac este Micul Print in spectacolul cu acelasi titlu, pe care va invitam sa-l vedeti maine, 17 martie, ora 19.00, la Teatrul de Comedie din Bucuresti.

Un spectacol in cadrul Campaniei „Artistii pentru artisti”.

"Cumpara un bilet la spectacolele din programul Campaniei UNITER Artistii pentru Artisti si vei fi inceput chiar tu schimbarea !" spune Dorina Chiriac. 

Ori, UNITER asta incearca de 16 editii incoace.

Nu mai departe de anul trecut, suma de 91.200 lei, provenita din vanzarea de bilete si donatii, a fost baza financiara a suportului oferit artistilor cu probleme de viata.

Pe noi, UNITER, astfel de realitati ne motiveaza sa mergem mai departe.

*

"Daca vrei sa construiesti un vapor, sa nu incepi prin a-i trimite pe oameni dupa lemne, cuie, unelte, sfori si alte materiale. Invata-i intai sa tanjeasca dupa marea indepartata, nesfarsita"

(Micul Print de Antoine de Saint Exupery)

Cumparati bilete la spectacolele de teatru din cadrul Campaniei: http://www.uniter.ro/start-campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2/

IN 25 MARTIE 2017, ORA 19.00 TEATRUL DIN TURDA VA PREZENTA SPECTACOLUL  În lumea lui Caragiale, scenariul Călin Ciobotari, după „Momente şi schiţe” de I.L.Caragiale”, regia Antonella Cornici - toate incasarile vor merge catre acest fond.

Sumele stranse din vanzarea de bilete, donatii si sponsorizari se pot vira in contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrala.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5