fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

usrturda hidrant 

În cursul zilei de azi, cei de la USR Turda au făcut o gafă de proporții, care pune sub semnul întrebării ”echipa de specialiști” pe care susțin că o au, dar pe care nu au prezentat-o niciodată și nici nu a nominalizat componența acestei echipe. Singurul ”specialist” prezentat până acum este Andrei Suciu, candidatul USR Turda la Primărie, care este fără un loc de muncă, nereușind să se angajeze.

”Apa țâșnind din trotuarul proaspăt asfaltat de pe strada Toamnei! Crapă branșamentele sub asfalt! (...) Repetăm oferta noastră: avem specialiști în infrastructură urbană dornici să ajute în zona consultanței de proiect! Domnilor Matei și Bobic apelați la ei”, este mesajul celor de la USR Turda, care au prezentat ca ”dovadă” și un filmuleț. Dincolo de intenția evidentă a lui Andrei Suciu de a fi angajat, dându-și seama că prăbușirea din sondaje nu-i poate aduce niciodată postul de primar, asistăm la un caz clar de manipulare sau de fake-news.

Pe această temă, directorul Companiei de Apă Arieș, Bogdan Bobic, a declarat pentru RefleqtMedia că, de fapt, ceea ce se vede în filmare este o manevră de repornire a sistemului de alimentare cu apă, care presupune aerisirea sistemului de distribuție, cu ajutorul hidranților subterani.

„In data de 01.07.2020, în jurul orei 17.00, pe străzile Amurgului și Toamnei au fost efectuate manevrele de repornire a sistemului de alimentare cu apă potabilă, în urma lucrărilor de cuplare a conductei noi DN200 pe str. Amurgului, furnizarea apei potabile fiind întreruptă până la ora menționată conform anunțului publicat pe site-ul CAA și în mass-media locală, cu o zi înainte, în data de 30.06.2020. Manevrele de repornire a sistemului de alimentare cu apă potabilă presupun aerisirea sistemului de distribuție a apei potabile prin mai multe puncte, respectiv prin hidranții subterani amplasați pe str. Toamnei și pe str. Amurgului, aceste debite nefiind contorizate în consumul utilizatorilor din zonă.”, a declarat Bobic, citat de sursa menționată.

Pentru că era greu de crezut că ”specialiștii” USR Turda sunt, de fapt, chiar atât de habarniști și au confundat un hidrant de aerisire cu o spărtură a asfaltului și a conductelor cu apă, am mers la fața locului pentru a vedea exact cum stau lucrurile.

Ei bine, surpriză! ”Specialiștii” USR Turda s-au făcut de rușine, dovedindu-și incompetența crasă, pentru că la fața locului nu am descoperit niciun trotuar sau conductă spartă și nicio lucrare care să remedieze așa ceva. În schimb, exact în locul unde pe filmare apare apa care ”țâșnește” am descoperit... hidrantul la care făcea referire directorul Companiei de Apă Arieș! Hidrant care, practic, îi descalifică pe ”specialiștii” USR Turda.

De altfel, nu e prima dată când cei de la USR Turda își dovedesc nepriceperea.

Beneficiari ai unei părți însemnate din ”banul public”, prin finanțarea partidelor politice cu bani de la bugetul național, cei de la USR Turda cheltuie banii cetățenilor și apoi le cere acestora să ”le facă programul de guvernare locală”, pentru că ei nu sunt în stare! Asta după ce au anunțat că au mulți ”specialiști”, iar candidatul la funcția de primar explica că este ”fără ocupație” nu pentru că nu se poate angaja, ci pentru că... lucrează pentru turdeni (dar nu a prezentat nimic concret, în ultimii ani)! Iar până acum nu au prezentat nimic constructiv, doar ”atacuri”.

Citește și:

Unde-s ”specialiștii” USR Turda?! Rupți de realitatea turdeană, USR-iștii cer ajutorul populației, să le facă ”programul de guvernare”!

Andrei Suciu, prezentat și el ”specialist”, a anunțat în această primăvară că dacă ajunge primar va impune ca toate lucrările să aibă panouri informative cu chipul lui!

fotografie TurdaNews

Citește și:

Andrei Suciu vrea panouri obligatorii cu chipul lui! Asta da ”idee”!

De altfel, cei de la USR Turda nu au prezentat nimic concret, prin ”specialiștii” lor, ci doar au luptat din răsputeri pentru a bloca accesarea fondurilor europene și dezvoltarea Turzii.

Există probe certe în acest sens. Nu una! Ci mai multe!

Citește și:

Disperare în tabăra USR Turda/T9! Și-au arătat adevărata față: Vor să blocheze circulația noilor autobuze electrice!

Candidatul USR Turda la funcția de primar, Andrei Suciu, a făcut o declarație controversată nu cu mult timp în urmă. El a anunțat că va bloca toate lucrările care se execută în acest moment!

”După ce USR va câștiga alegerile locale, primul lucru pe care il vom face va fi un audit general asupra tuturor contractelor care implică bani publici!”, a spus Andrei Suciu, care se pare că vrea să renunțe la toate proiectele pe fonduri europene, contractate de actuala administrație. Practic, toată Turda se va bloca din dezvoltare!

Ce înseamnă această ”promisiune”?! Că toate lucrările vor fi blocate, pentru o perioadă de timp care nu poate fi estimată în acest moment, iar ulterior valoarea lucrărilor ar putea fi chiar mai mare decât cea inițială!

Citește și:

Andrei Suciu anunță că blochează toate lucrările, dacă ajunge primar!

Și n-ar fi de mirare, având în vedere calitățile de ”specialist” dovedite! Andrei Suciu este candidatul USR Turda pentru funcția de primar. Dincolo de implicarea sa dovedită în protejarea celor care au jefuit Zoo Turda, în perioada în care era funcționar public în Primăria Turda fiind angajat pe vremea fostului primar Tudor Ștefănie, Andrei Suciu a avut și o experiență eșuată în domeniul managementului. Mai precis: el a fost administratorul unei firme care n-a fost în stare să performeze și a încheiat anul 2019 fără activitate și cu datorii.

Andrei Suciu își dă cu părerea despre aproape orice, spune că știe cum trebuie gestionată administrația locală, afacerile private, afacerile din mass media, cum se fac construcțiile și multe altele, însă când a avut pe mână societatea pe care a trebuit s-o gestioneze singur, a eșuat lamentabil, dovedindu-și astfel calitatea submediocră de manager.

Citește și:

Management marca Andrei Suciu (USR): A băgat firma în datorii și... a pus lacătul pe afacere!

UPDATE:

Și dacă tot vorbim de ”specialiști”, probabil președintele USR Turda, Ciprian Rigman, se numără și el printre ei. 😂 ”A început sezonul artezienelor. Țâșnesc din asfaltul proaspăt”, a încercat Rigman să facă pe ”specialistul intelectual”, dar a dat dovadă că e mai degrabă vorba de o inteligență asimptomatică. Însă, în cazul său e scuzabil. Omul chiar e habarnist pe chestii tehnice și nici nu s-a prezentat ”specialist” ca Andrei Suciu, colegul său în căutare de loc de muncă.

rigman specialist

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate