fbpx

Icon Scrie un comentariu

emil turdean

Emil Turdean, om de afaceri și președinte al USR Turda, l-a atacat recent pe ex-președintele Rotary Club Turda, Vasile Mănăilă, acuzându-l de ”lipsă de deontologie profesională” și de faptul că l-ar fi amenințat telefonic, în urma unor atacuri precedente, efectuate prin intermediul asociației T9 (susținută de Emil Turdean) sau a altor conturi de Facebook din sfera T9/USR. La scurt timp, a primit o diplomă din partea Rotary Club Câmpia Turzii, pentru sprijinul său financiar.

 

Situația este cu atât mai ciudată cu cât Rotary Club Turda este ”nașul” Rotary Club Câmpia Turzii, relație stabilită în urma cartării clubului din Câmpia Turzii, în urmă cu ceva ani.

În aceste condiții, cum poate fi explicată situația al cărei principal pion este Emil Turdean?

Este un conflict între rotarienii din Câmpia Turzii și cei din Turda?

Este o gafă a rotarienilor din Câmpia Turzii, pornită de la principiul că ”banii nu au miros”, care acceptă o finanțare de la o persoană care a jignit și a atacat în mod public un ”frate” rotarian, dându-i inclusiv o diplomă atacatorului?!

Este o ”răzbunare” a lui Emil Turdean, care ar fi dorit să intre în Rotary Club Turda, însă a fost refuzat, tocmai datorită caracterului său?!

Este un ”joc de culise” sau o ”întâmplare” tot acest scandal generat de atacul lui Emil Turdean la adresa președintelui Rotary Club Turda?!

Sunt întrebări la care cei implicați pot, sau nu, răspunde public, pentru a clarifica semnele de întrebare.

UPDATE:

Sorin Moldovan, președintele Rotaru Club Câmpia Turzii ne-a contactat pentru a preciza că organizația pe care o conduce nu are nicio legătură cu diferendul existent între Emil Turdean și Vasile Mănăilă.

”Rotary Club Câmpia Turzii nu are niciun amestec în acest subiect și nici nu face vreo politică, de niciun fel. Eu nici nu-l cunosc pe domnul Turdean. Dânsul a primit o diplomă pentru că ne-a ajutat cu o sponsorizare în legume, în anul 2015, la o acțiune organizată de noi. Nu știm și nu ne interesează problemele pe care le are cu domnul Vasile Mănăilă. Domnul Emil Turdean a fost invitat de colegul nostru din club, Mircea Andreș.”, a spus Sorin Moldovan.

Citește și:

Drept la replică Rotary Club Câmpia Turzii

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator