fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Ca în fiecare an, la Câmpia Turzii nu a trecut neobservată Ziua Eroilor. Administraţia locală a organizat astăzi manifestări comemorative care s-au bucurat de o mare participare din partea oamenilor din oraş. Locul de întâlnire a fost platoul din faţa Primăriei, acolo unde, la Troiţa ridicată în cinstea eroilor neamului s-a oficiat o slujbă religioasă.

 

Soborul de preoţi şi cei prezenţi au participat apoi la un parastas şi s-a trecut la depuneri de coroane. Primăria, Consiliul Local, Consiliul Judeţean Cluj, partidele politice şi principalele instituţii din oraş au ţinut să depună jerbe de flori în memoria celor care au plătit cu viaţa dragostea faţă de ţară.

 

Mulţimea s-a îndreptat apoi spre parcul central, acolo unde, la Monumentul Eroilor s-au depus deasemenea coroane de flori şi s-a ţinut un moment de reculegere.

 

În acordurile Fanfarei Promenada, coloana oficială s-a deplasat şi în Cimitirul Eroilor, acolo unde, la Monumentul Ostaşului Român, dar şi la cel al ostaşului rus au fost aşezate jerbe de flori. Baza 71 Aeriană a ţinut să facă acelaşi lucru şi la mormântul eroilor necunoscuţi şi ziua s-a încheiat cu încă un moment de reculegere.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator