fbpx

Scrie un comentariu

Blocul de locuinţe sociale de pe strada George Bariţiu din Câmpia Turzii a fost inaugurat astăîzi, în prezenţa primarului Ioan Vasinca, a viceprimarului Ioan Moldovan şi a altor oficialităţi din cadrul Primăriei din localitate. După reabilitare, blocul are 56 de apartamente cu o cameră, moderne, cu separarea utilităţilor pe fiecare apartament în parte.

 

Pentru a se extinde capacităţile de cazare, blocul a fost mansardat, ceea ce a adus un plus de 12 apartamente faţă de cele iniţiale.

 

"Calitatea lucrărilor este la un nivel ridicat. Comisia de recepţie a remarcat acest lucru. Vreau să felicit constructorul (n.r. Compact Construct ) şi personalul din Primărie care s-a ocupat de recepţie. Cei care au ocuit în acest bloc vor vedea diferenţele faţă de ceea ce era", a declarat Ioan Vasinca.

Contribuţia Consiliului Local a fost de 8 miliarde de lei vechi, iar din partea C.N.I. s-au primit 31 de miliarde, totalul reabilitării fiind de 39 de miliarde de lei.

 

"Pe lângă cele 208 locuinţe pe care le-am dat în folosinţă în ultimele şase luni, acum am mai dat încă 56", a mai precizat edilul din Câmpia Turzii. Primarul Ioan Vasinca a spus că mai există două solicitări depuse, unul pentru un bloc pentru tineret şi unul pentru locuinţe sociale.

 

Noii locatari îşi vor face contracte individuale cu furnizorii de servicii, iar în cazul în care vor avea restanţe mai mari de 3 luni, vor fi evacuaţi din bloc. De altfel, deja de la repartiţie s-a făcut o selecţie a celor care vor locui în noul bloc, fiind excluşi cei care au avut datorii sau cei care au avut un comportament necorespunzător.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator