fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

Reprezentanţii Autorităţii de Mangement a Programului Operaţional Regional şi ai Agenţiei de Dezvoltare Regională de Nord Vest în calitate de Organism Intermediar pentru POR, au efectuat o evaluare a documentaţiei înaintate de către Consiliul Judeţean Cluj în cadrul aplicaţiei spre finanţare a proiectului „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord” înaintat de către judeţele din Regiunea de Nord-Vest: Cluj, Bihor, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj prin intermediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Transilvania de Nord”.

 

Proiectul „Îmbunătăţirea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă din Transilvania de Nord” a fost depus la Agenţia de Dezvoltare Regională de Nord Vest în data de 28 octombrie 2009. Obiectivul general al proiectului se referă la îmbunătăţirea calităţii serviciilor publice de urgenţă din Regiunea de Nord Vest prin reducerea timpilor de intervenţie pentru acordarea primului ajutor calificat, consolidarea capacităţii de colaborare şi conlucrare operaţională între centrele judeţene de urgenţă, precum şi achiziţionarea de echipamente specifice moderne, eficiente şi performante. În acest sens vor fi achiziţionate 30 de autospeciale pentru lucru cu spumă şi apă, 21 de ambulanţe pentru prim ajutor şi trei pentru reanimare, 6 autospeciale pentru descarcerări grele, două autospeciale pentru cercetare N.B.C.R. (nuclear, biologic, chimic, radiologic), o autospecială pentru intervenţie la accidente colective şi pentru salvări urbane, precum şi a unui centru unic de comandă şi control.

 

Beneficiarii indirecţi sunt cei 2.758.978 de locuitori din regiunea de Nord-Vest, valoarea totală a proiectului fiind de 49.868.560,79 lei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate