fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

Aleşii locali vor analiza în cadrul şedinţei de consiliu de astăzi un proiect de hotârâre prin care localitatea noastră poate adera la Asociaţia Naţională a Staţiunilor din România. Cotizaţia anuală care trebuie achitată pentru această aderare se ridică la suma de 3.000 lei.

 

Asociaţia Naţională a Staţiunilor Turistice din România s-a constituit în anul 2002, avand sediul la Herculane, scopul asociaţiei fiind ocrotirea şi promovarea turismului românesc. Printre obiectivele generale ale asociaţiei se numără: elaborarea şi transmiterea, celor cu drept de iniţiativă legislativă, a unor proiecte de acte normative şi a unor proiecte de modificare şi completare a legislaţiei existente în domeniul turismului; preluarea imobilelor şi a terenurilor din domeniul public sau de stat, aflate în administrarea unor societăţi comerciale sau a altor organisme care nu reprezintă Statul Român; obţinerea statutului de staţiune turistică şi după caz statutul de staţiune balneo-climaterică pentru membrii asociaţiei; stabilirea de parteneriate cu staţiuni de acelaşi profil din alte ţări etc.

 

Radu Crişan, administratorul public al Primăriei Turda spune în raportul de specialitate că datorită înfiinţării Consiliului Consultativ al Turismului prin Ordinul nr.475/22.05.2009, Asociaţia Naţională a Staţiunilor Turistice din România a devenit membru al acestui organism. "Ţinând cont de faptul că Ministerul Turismului acordă parteneriatului cu structurile asociative o importanţă deosebită în luarea deciziilor, dobândirea calităţii  de membru în ANSTR a muncipiului Turda nu poate fi decât benefică", a spus Radu Crişan.

 

Schimbul de experienţă cu alte unităţi administrativ-teritoriale de acelaşi profil, posibilitatea ca propunerile legislative venite de la nivel local să prindă contur în cadrul instituţiilor competente sunt doar câteva dintre beneficiile acestei aderări.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate