fbpx

Scrie un comentariu

Site-ul Primăriei Turda înregistrează zilnic diverse sesizări venite din partea cetăţenilor nemulţumiţi. Nu sunt singurii: aleşii locali şi-au dat seama şi ei că ceva nu merge bine în oraş, iar în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu au luat atitudine.

 

Consilierul PRM Marcu Daciana a adus la cunoştinţa colegilor din forul deliberativ nemulţumirile locuitorilor de pe strada Dr.I.Raţiu care nu sunt prea încântaţi de circulaţia autobuzelor pe timp de noapte, zgomotul şi praful cauzat aducând multe neplăceri de când au început lucrările în zona centrală a oraşului şi traficul rutier a fost deviat.

 

Liberalul Mircea Pârv are nedumeriri legate de maşinile de mare tonaj care parchează în voie pe strada Armata Roşie şi care încurcă şi mai tare traficul şi aşa destul de aglomerat. În plus, infrastructura a avut mult de suferit, la fel şi maşina "alesului" care are nevoie de reparaţii după ce a tranzitat acea porţiune de oraş.

 

Clara Adamosy de la UDMR a fost întrebată de cetăţeni dacă se mai organizează campanii de colectare selectivă a deşeurilor menajere, iar Biro Alexandru din partea aceleaşi formaţiuni politice a atras atenţia asupra actelor de vandalism care au loc în parcul din Turda Nouă unde se distruge în mod constant mobilierul urban, sistemul de iluminat ornamental şi spaţiul verde, locuri unde ar trebui să fie prezenţi şi poliţiştii comunitari  sunt supuse "agresiunilor" fără ca nimeni să ia vreo măsură concretă de stopare a fenomenului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator