fbpx

Icon Scrie un comentariu

AmdAprobarea costului mediu lunar de întreţinere pentru persoanele vârstnice aflate în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă pentru Vârstnici „Acoperământul Maicii Domnului”, a fost subiect de controversă în Consiliul Local Câmpia Turzii. Municipiul are 15 locuri acolo şi îşi selectează singur persoanele pe care le trimite în centrul turdean.

 

1.500 de lei lunar pentru un asistat li s-a părut prea mult unora, Gheorghe Stănilă spunând că „suma este foarte mare, avem în oraş bătrâni care trăiesc cu mult mai puţin şi trebuie să îşi şi plătească utilităţile”. Cel mai înverşunat a fost totuşi secretarul Mircea Gligan, care spune că „creşterea de la an la an a sumei este nefundamentată!”.

 

Primarul şi viceprimarul însă, s-au declarat de altă părere. „Merită să dăm aceşti bani pentru cei pe care îi trimitem acolo. Condiţiile sunt excelente şi oamenii care se ocupă de pensionari foarte serioşi”, a spus primarul Ioan Vasinca.

 

Este de menţionat faptul că fiecare asistat va achita o valoare echivalentă cu un procent de 90% din cuantumul lunar al pensiei şi doar diferenţa până la 1500 de lei va fi suportată de către Consiliul Local.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator