fbpx

Icon Scrie un comentariu

Comercianţii de flori din Piaţa Centrală a Turzii au din această săptămână condiţii mai bune de etalare a mărfii şi de ce să nu recunoaştem?...mai igenice. Administraţia locală a pus în practică un proiect de „acoperire” a pieţei în valoare de 74.000 lei, iar florarii sunt primii care au beneficiat de aceste facilităţi.

 

 

Piata CentralaMircea Bucur, şeful Administraţiei Pieţelor Turda spune că pe viitor, în cazul în care se va obţine şi finanţarea necesară, se va încerca o monitorizare a pieţei prin intermediul unui sistem video de supraveghere, lucru benefic deoarece nu există un paznic care să patruleze pe timp de noapte şi care să preîntâmpine eventualele furturi.

 

Reamintim că şi Piaţa din Micro III va suferi „cosmetizări”

 

Vor fi introduse module tip copertină care adăpostesc un număr de 8 mese - deci 80 în total.  Modernizarea pieţei din Micro III mai include şi realizarea unui sistem de colectare şi eliminare a aplelor pluviale din incinta pieţei . Va mai exista o cişmea cu apă potabilă iar alăturat un grătar pentru spălarea legumelor şi a fructelor. Cea mai convenabilă variantă este utilizarea unei echipe din cadrul API Turda, cheltuielile în acest caz ridicându-se la 176.853 lei, 41.443 euro. Lucrările urmând să fie finalizate în termen de 12 luni.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator