fbpx

Icon Scrie un comentariu

Ioan VasincaPrimarul Ioan Vasinca îşi păstrează obiceiul de a comunica cu locuitorii din Câmpia Turzii printr-o scrisoare pe care le-o trimite tuturor la început de an. Săptămâna trecută, în fiecare cutie poştală, oamenii au găsit câteva rânduri din partea edilului-şef al localităţii, dar şi înştiinţarea de plată, cu taxele şi impozitele ce revin fiecărui contribuabil.

Primarul spune că este normal ca cei care contribuie la bugetul municipiului să ştie ce intenţionează administraţia să facă într-un an calendaristic, astfel că aceste scrisori deschise sunt un mijloc eficient în acest sens.

 

„Vă mulţumim că şi în acest an aţi înţeles importanţa contribuţiei dumneavoastră la constituirea bugetului local şi aţi achitat taxele şi impozitele locale. Am reuşit din veniturile obţinute la bugetul local să ducem la îndeplinire proiectele stabilite pentru acest an, trecând peste greutăţile financiare pe care le-a simţit România”, spune primarul.

 

Ioan Vasinca a făcut şi o trecere în revistă a celor mai importante obiective atinse. Printre acestea se numără cele peste 100 de noi locuinţe care au intrat în posesia unor familii cu posibilităţi reduse, păstrarea şomajului, „fenomen greu de controlat”, sub media judeţului, străzi modernizate, parcări înierbate, fântâni arteziene, începerea lucrărilor la proiectul de extindere şi modernizare a alimentării cu apă şi canal sau înfiinţarea Clubului Sportiv Municipal pentru încurajarea mişcării sportive în rândul tinerilor.

 

Pentru 2010 bugetul va fi de aproximativ 40 de milioane de lei şi „împreună îl vom folosi cât mai chibzuit”, spune Ioan Vasinca. Ca principale obiective ale anului sunt amintite reabilitările străzilor din Cartierul Nou de pe Şarât (N.Stănescu, Z.Stancu, T.Arghezi, M.Sorescu, M.Preda), a unor străzi mai vechi de pe Şarât (Dorobanţilor, Târnavelor, Gh.Şincai, Porumbelului, Crinului), dar şi a altor străzi cum ar fi Emil Racoviţă, Negoiului, Gh.Lazăr, Ştefan cel Mare sau Vrancei. Străzile A.Vlaicu, I.Agârbiceanu sau Retezatului vor beneficia în acest an de un nou covor asfaltic şi se va continua campania de extindere a parcărilor înierbate în zona centrală, pe strada Republicii, pe Gh.Bariţiu, în Cartier Blocuri şi o nouă parcare asfaltată vizavi de Rombiz.

 

Tot în acest an s-au identificat noi locuri ce vor deveni parcuri, în Cartierul Nou Şarât, în Cartierul Blocuri şi va mai apărea o fântână arteziană. Cel mai important obiectiv ar putea deveni noul bloc ANL care se va ridica pe strada Păcii, dar se mai are în vedere şi reabilitarea şi transformarea în locuinţe sociale a unui nou cămin de la Colegiul Tehnic.

 

„Sugestiile dumneavoastră sunt pentru noi binevenite, iar problemele le putem rezolva împreună. Vă mulţumesc pentru aportul dumneavoastră la modernizarea localităţii noastre, dar şi pentru încrederea şi sprijinul acordat”, încheie primarul Ioan Vasinca, scrisoarea trimisă contribuabililor. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator