fbpx

Icon Scrie un comentariu

ClcampiaO informare privind activitatea Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii desfăşurată în anul 2009 va fi supusă atenţiei consilierilor locali în cadrul şedinţei ordinare de joi de la ora 13.  Ordinea de zi numără peste 20 de proiecte de hotărâre.

 

Alte subiecte de interes vizează înscrierea pe tabelele de demarcaţie a perimetrului administrativ-teritorial al municipiului şi a denumirii municipiului în limba germană; aprobarea dării în administrarea S.C. SLCIAS S.A. Câmpia Turzii, a componentelor care alcătuiesc sistemul Power Pack; stabilirea costului mediu lunar  de întreţinere pentru persoane vârstnice aflate în centru ,,Acoperământul Maicii Domnului” din Turda.

 

De asemenea urmează să fie stabilit şi tarifului practicat pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la nivelul Municipiului Câmpia Turzii, tarif unic în aria delegării Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Apa Văii Arieşului. Aprobarea execuţiei bugetare pentru anul 2009 la S.C. Domeniul Public S.A.  Câmpia Turzii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator