fbpx

Scrie un comentariu

Agenţii economici din Turda, care desfăşoară activităţi de comerţ şi servicii de piaţă, inclusiv cele de alimentaţie publică, pe raza municipiului Turda, sunt obligaţi să solicite eliberarea acordului de funcţionare de la Primărie. Conform HCL 221/2009, taxa pentru eliberarea acestui acord este de 100 de lei.

De asemenea, aceeaşi hotărâre prevede şi cuantumul taxei de viză anuală pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de alimentaţie publică, care este stabilită în funcţie de doi indicatori: suprafaţa sălii de vânzare şi zona în care se află unitatea.

 

Astfel în funcţie de suprafaţă, s-au stabilit următoarele categorii: suprafaţă mică (până la 50 mp), suprafaţă medie (50-100 mp), suprafaţă mare (peste 100 mp). Pentru stabilirea zonei se apelează la HCL 283/2006, care stabileşte încadrarea terenurilor din municipiul Turda, pe zone. Taxele anuale, care trebuie plătite în funcţie de suprafaţă şi zona în care se desfăşoară activitatea, sunt următoarele:

 

Cei care doresc să citească integral HCL 221/2009, respectiv Regulamentului pentru eliberarea acordului de funcţionare pentru operatorii economici care desfăşoară activităţi de comerţ şi servicii de piaţă, inclusiv cele de alimentaţie publică, pe raza municipiului Turda, o pot face descărcând HCL 221, care este ataşată acestui articol.

 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator