m install
petlinii
nello construct

Deschiderea Complexului Polisportiv AlfaGen Park la Câmpia Turzii (VIDEO)

zamblau eugen
floris

Copiii din Municipiul Câmpia Turzii au avut parte de o sâmbătă specială la deschiderea mult așteptată a Complexului Polisportiv AlfaGen Park. Magia, sportul și muzica nu au lipsit și au transformat evenimentul în unul de succes pentru toată lumea prezentă.

De la primele ore, skatepark-ul a fost invadat de copii pe trotinete, iar pe terenul polisportiv s-au format rapid echipe de baschet și de fotbal. Mai târziu, magicianul Robert Tudor a făcut un show pe cinste în care a implicat și copiii prezenți. 

Începând de sâmbătă, 5 iunie, AlfaGen Park este deschis pentru toată lumea, skate park-ul cu intrare liberă, iar terenul polisportiv cu rezervare și taxă în funcție de sport. 

La baschet și handbal, elevii și studenții plătesc 5 lei de persoană pe oră în timpul zilei și 8 noaptea, iar adulții 10 lei pe zi și 15 noaptea. La minifotbal pentru copii cu vârsta de până la 18 ani se percepe o taxă de 40 de lei în timpul zilei pentru teren pentru o oră și 60 de lei noaptea.

„Astăzi este aici cea mai frumoasă organizare dezorganizată, după cum spunea cineva mai devreme, este inaugurare Complexului Sportiv AlfaGen Park. Un complex sportiv pe care l-am înființat pe fonduri europene, primul proiect pe fonduri europene pe care Primăria Municipiului Câmpia Turzii l-a finalizat dintre cele 8 proiecte europene în valoare de 40 milioane de euro. În urma cu câteva timp, când am avut ideea înființării acestui parc, multă lume era foarte sceptică și nu credeau că se va putea face așa ceva la Câmpia Turzii sau că este benefic pentru copiii din Câmpia Turzii astfel de proiect, iată că prezența lor într-un număr așa de mare și bucuria care se vede pe fața lor spune totul și cred că eforturile pe care noi le-am făcut, toată echipa primăriei municipiului Câmpia Turzii merită felicitări. De asemenea și constructorul acestui Complex, o firmă serioasă care și-a făcut bine treaba.” a transmis primarul, Dorin Lojigan.

Mai multe poze de la eveniment găsiți aici:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: