fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

AF4EAFAE 19ED 44D6 B37D CF44AC9EC284

Î𝙣𝙘𝙚𝙥â𝙣𝙙 𝙙𝙚 𝙨â𝙢𝙗ă𝙩ă, 𝙣𝙚 𝙫𝙚𝙙𝙚𝙢 𝙡𝙖 „𝘼𝙡𝙛𝙖𝙂𝙚𝙣”! 🛹

🛼 A venit momentul ca iubitorii sporturilor de la Câmpia Turzii să se bucure de o structură care să le ofere cele mai bune condiții pentru antrenament și distracție!

⚽De la sporturi extreme (skateboarding, rollerblading, trotinete, bmx), la fotbal, handbal, baschet, precum și patinaj artistic pe timp de iarnă, toate vor putea fi practicate în Complexul Polisportiv „AlfaGen”, situat în Parcul Municipal (Berc) din Câmpia Turzii.

✅Începând de sâmbătă, 5 iunie, ora 11:00, toți tinerii practicanți de sporturi din oraș vor avea la dispoziție o facilitate, edificată de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu fonduri europene, unde să-și petreacă timpul liber, alături de prieteni, într-un mediul modern, departe de pericole!

❔Ce se va întâmplă sâmbătă, concret? Sâmbătă 5 iunie 2021, de la ora 11:00 vor avea loc și o serie de manifestări - surpriză, pentru a marca momentul deschiderii Complexului Polisportiv!

😷Pentru a respecta măsurile de protecție sanitară impuse de autoritățile centrale, vă rugăm să purtați mască de protecție, pe nas și gură, să respectați distanțarea fizică de 1,5 metri și să vă dezinfectați cât mai des mâinile!

❗AlfaGen – kickflips & fun!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate