fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

MARATON CNMV 1

Ziua copilului va fi marcată anul acesta în orașul nostru și prin maratonul de vaccinare pentru tineri.

Marți, 01 iunie, între orele 10:00-20:00, toți tinerii cu vârste cuprinse între 16-18 ani vor putea fi imunizați la Centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazu.

Dozele de vaccin administrate în cadrul noului flux, organizat exclusiv pentru această grupă de vârstă, sunt doze de la compania Pfizer BioNTech.

„Tinerii care nu au împlinit încă 18 ani sunt rugați să vină însoțiți de un părinte și să aibă cartea de identitate la ei” transmite Primăria Turda

Reamintim că instituția Prefectului Județul Cluj, Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj și Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară începând cu 29 mai 2021 Maratonul vaccinării, adresat elevilor și adolescenților cu vârsta între 16 și 18 ani.


Acțiunea se înscrie în seria evenimentelor naționale care promovează necesitatea și importanța vaccinării populației, în vederea reducerii numărului de persoane infectate și a eradicării virusului SARS-CoV-2.

Citește și: Cu ocazia Zilei internaționale a copilului, în județul Cluj, se dă startul Maratonului vaccinării pentru adolescenții cu vârsta între 16 și 18 ani

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate