fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

parc obelisc mihai viteazu turda

Municipiul Turda, prin domnul primar Cristian Octavian Matei, cu sediul în Municipiul Turda, strada P-ța 1 Decembrie 1918, nr.28, județul Cluj, titular al proiectului: Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazul prin crearea unui nou parc public in municipiul Turda anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Cluj, de a nu solicita efectuarea evaluarii  impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare pentru proiectul: Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazul prin crearea unui nou parc public in municipiul Turda, propus a fi realizat în localitatea Turda, Aleea Obeliscului, fn, județul Cluj. 

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților, nr. 99, în zilele de luni-joi între orele 9.00-14.00, vineri între orele 9.00-13.00 precum și la adresa de internet https://apmcj.anpm.ro și la sediul MUNICIPIULUI TURDA, str. P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 28, loc. Turda, jud. Cluj (unde poate fi consultată documentația) în zilele de luni-vineri între orele 09.00-14.00.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare in termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Cluj.

Completările solicitate se vor depune la Agenția pentru Protecția Mediului Cluj în zilele de luni-joi între orele 09.00-14.00, vineri între orele 09.00-13.00 sau online la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate