fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

targ ct copy

Administrația locală din Câmpia Turzii are în plan relocarea pieței agroalimentare și de mărfuri, care se desfășura în zona Parcului Municipal (Berc), în zona Oborului.

”În momentul de față comercializarea produselor agroalimentare și mărfuri se desfășoară în parcul Municipal (Berc) pe platforma asfaltată și pe calea de acces rutieră, pietonală și parcarea auto. Această locație nu corespunde unei bune desfășurări a activităților specifice de comerț și totodată în zonă se vor realiza investiții noi care vor fi incomodate de activitatea de comercializare a produselor agroalimentare și mărfuri.

Prin reabilitarea terenului ”Obor”, în vederea relocării pieței agroalimentare și de mărfuri, se urmărește desfășurarea în bune condiții a activităților specifice unei piețe agroalimentare și de mărfurti și redarea zonei actuale în care funcționează piața destinației pentru care este edificată. Totodată se va crea o zonă adecvată de funcționare în bune condiții a activităților specifice unei piețe agroalimentare și de mărfuri”, a explicat primarul Dorin Lojigan.

În acest sens, se va edifica și o clădire de circa 100x40m, P+1E (parțial), cu o suprafață construită de 4.242,40 mp, iar suprafața terenului va fi de 10.613 mp. Valoarea totală a investiției va fi de 19.100.090,52 lei, cu tot cu TVA.

Durata realizării investiției este de 12 luni, după obținerea autorizației de construire și a primirii ordinului de începere, ulterior semnării contractului de execuție lucrări.

Indicatorii tehnico-economici ai acestei investiții vor fi supuși aprobării consilierilor locali, la ședința din 27 mai 2021.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate