fbpx

ezgif.com optimize 3

6 Comentarii

Screenshot 20210523 120420 Read

Primăria Turda a amplasat panouri publicitare cu emoticoane în zonele aglomerate din urbe, unde circulația auto se desfășoară cu dificultate, solicitând înțelegerea cetățenilor pentru că ”reconstruim Turda cu bani europeni”.

”Reconstruim Turda cu bani europeni

Știm că e greu și că vă grăbiți, dar vrem să facem acest oraș frumos!

Și nu putem fără șantier.

Vă mulțumim pentru că ne înțelegeți.”, este menționat pe panourile publicitare.

Însă, problema ”neînțelegerii” cetățenilor nu pleacă neapărat de la faptul că există șantiere sau că se mai întârzie în trafic. Principala deficiență pare mai degrabă lipsa de informare în ceea ce privește implementarea unor proiecte, luarea unor măsuri în cazul unor lucrări neconforme sau dezorganizarea care transpare de pe multe șantiere de acest gen.

În acest moment, un cetățean obișnuit al Turzii nu are informații centralizate privind zonele în care se execută lucrări, care este durata de execuție a acelor lucrări, cine efectuează lucrarea, dacă sunt lucrări neconforme și ce măsuri s-au luat în cazul în care s-a constatat acest lucru, care sunt zonele în care se preconizează lucrări și ce fonduri sunt sau vor fi alocate etc. Administrația locală ar putea rezolva foarte ușor problema, printr-o informare de tip centralizat, în care accesul la informație să fie accesibil pe nivele de interes. Fără o informare de acest gen, grupul celor nemulțumiți, care au senzația unui haos (pentru că nu au informația), va fi tot mai mare.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Eu · 23:42 23.05.2021
  O aroganta mai mare nici ca se putea, dar ce pretentii sa ai de la o asa conducere. Chiar la spalatoria lui ginerica. Mai bine reparati str. Fabricii si ai alte drumuri ocolitoare. 
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mariana sălăjan · 06:44 24.05.2021
  Refaceți anunțul. Distrugem Turda pe bani europeni!
  Ce răbdare? Oamenii au ajus la capătul răbdării! E mare nesimțirea! Șantiere abandonate, câțiva vietnamenzi care lucrează și sunt plimbați de colo, colo......afară din birouri! Pe șantier, să luați contact cu realitatea! Întrebați turdenii ce părere au despre lucrările din oraș! Ei v-au votat nu? Contează părerea lor doar odată la 4 ani?......mare e nesimțirea. 
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 10:59 24.05.2021
  Am o intrebare: Anuntul este facut din banii publici? De ce nu am fost intrebati? Cred ca costat ceva bani, iar cu acei bani se putea face altceva mai bun.
  Sunt intelegator si nu sunt absurd, dar cand vad lucrarile de proasta calitate si lipsa utilajelor de pe santiere, ma ia cu capul. Pe langa asta, praful infernal sau noroiul - depinde de vreme, pe care nu le inlatura nimeni, caci este santier. Totusi chiar asa de greu este sa va concentrati pe o lucrare/strada, sa o terminati si apoi sa treceti la alta? Ati spart toate strazile din zona centrala si Bai, nu ati terminat nimic important, v-ati apucat si in micro si tot asa. Consiliul Judetean s-a apuca sa plombeze DJ107 exact cand podul este inchis, oricum drumul ala mai are o iarna si iarasi va fi la loc pentru ca e facut de mantuiala, dar cine sa verifice asta? Cel care sta in birou?! Se pare ca lipsa de judecata este criteriu de promovare in partidele voastre care distrug Romania de 30 de ani.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altcineva · 11:30 24.05.2021
  O institutie publica nu ar trebui sa foloseasaca emoticoane in astfel de afise sau panouri. De aici iti dai seama de calitatea angajatilor din respectiva Primarie si de seriozitatea lor. Sau ati incurcat macheta cu cea care era pentru Facebook??? Dupa ce ca va jucati cu nervii tuturor turdenilor si a celor care tranziteaza Turda, va mai si bateti joc de noi cu emoticoanele voastre cu tot. 
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Horea Popa · 15:32 24.05.2021
  Cam asa se astupă gropile în Turda strada Panait Cerna. Bătaie de joc......
 • Acest comentariu este nepublicat.
  imbato · 17:21 24.05.2021
  Mai bine se gandeau inainte sa astfalteze
   drumul spre Bogata sa putem evita aglomeratia!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate