fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

strada campia cristisului turda

Administrația locală din Turda a anunțat începerea lucrărilor de asfaltare și pe strada Câmpia Cristișului. Înainte de această asfaltare, strada era una de pământ.

”Ce frumos se așterne asfaltul proaspăt și pe strada Câmpia Cristișului! 😍

Ne apropiem de finalul lucrărilor și pe această stradă și mai punem astfel o cărămidă la reconstruirea Turzii.”, a transmis Primăria Turda.

Strada face parte din grupul celor 19 străzi care sunt finanțate prin bani guvernamentali (PNDL 2), în zona așa-zisului Cartier Industrial. În anul 2017, administrația locală a inclus în solicitarea de finanțare nu mai puțin de 237 de străzi, care urmau să fie reabilitate, care acopereau toate zonele localității, însă guvernul de la acea vreme a aprobat doar 3 loturi (din 21 de loturi, în total), respectiv 19 străzi.

Ulterior, o parte din străzi au intrat pe finanțare europeană, în cadrul Proiectului de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), iar pentru o altă parte s-au alocat bani de la bugetul local.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Carmen Pop · 18:06 22.05.2021
    Vă apucați de toate și nu terminați nimic! Ce organizare e asta? HAOS TOTAL ÎN TOATĂ TURDA! Ieri un amărât de muncitor punea dale pe Libertății, vai de capul nostru! Ce firmele lui pește au câștigat licitațiile? O grămadă de șantiere abandonate, se lucrează două zile pe săptămână apoi pauză! DEMIA pt toți cei care supervizează lucrările! Ieșiți din birouri și luați contact cu realitatea din teren!
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Amăritul · 15:39 23.05.2021
    Corect scris ! tovarășul primar și tovarășii consilieri aleși de noi sa mai facă o plimbare și pe jos ,nu doar cu mașinile
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate