fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

matei cluj

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a participat la o conferință în care a discutat despre performanțele orașului Turda, despre transportul ecologic și despre modalități de dezvoltare durabilă a orașelor.

„Astăzi am participat la Conferința ,,Orașe și Comunități”, derulată la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca. Evenimentul a fost organizat de Asociația SMARTiCity și jumptosmart.ro și a reunit reprezentanți ai administrațiilor publice locale, ai mediului privat și ai societății civile.

Am vorbit despre performanțele municipiului Turda, despre transportul ecologic și despre modalități de dezvoltare durabilă a orașelor.

Faptul că oameni cu viziune, cu rezultate, cu dorință de a transforma comunitățile, de a le dezvolta și de a genera o creștere substanțială a calității vieții cetățenilor în orașele din România se reunesc și fac echipă pentru a aduce plus valoare, este extraordinar! Cooperarea, aceste schimburi de experiență și prezentarea unor idei inovatoare duc la performanță și la creștere.

Mulțumesc pentru invitație și felicit organizatorii pentru că ne-au oferit tuturor această oportunitate de a crea noi conexiuni, de a ne prezenta acțiunile, viziunile și planurile de viitor.

Înregistrarea completă a evenimentului poate fi urmărită la următorul link: https://fb.watch/5CkEQcRVQg/ a transmis primarul turdean prin intermediul paginii sale de facebook.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate