fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

semne de intrebare

Situație ciudată în Turda și Câmpia Turzii, unde au fost scoase la concurs posturi tentante, însă... nu s-a înscris nimeni la concurs!

La Câmpia Turzii, Primăria a scos la concurs postul de arhitect șef. Însă... nu s-a prezentat nimeni!

”Având în vedere faptul că la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării funcției publice vacante de arhitect șef al municipiului Câmpia Turzii, pe durată nedeterminată din cadrul Direcției Arhitect șef, nu s-a înscris niciun candidat, membrii comisiei de examinare au constatat că următoarele etape ale concursului nu se vor desfășura”, s-a anunțat azi pe siteul municipalității.

Și la Turda există o situație oarecum asemănătoare, fiind vorba tot despre un post tentant, respectiv cel de director la SC Salina Turda SA. Dorin Apahidean, administratorul public al Primăriei Turda și președintele Consiliului de Administrație de la Salina Turda, a precizat că până acum au fost organizate 3 concursuri de selecție, însă... nu s-a prezentat nimeni la concurs! Apahidean a mai spus că în prezent este în derulare o nouă tentativă de selecție a unui director, în condițiile în care societatea este condusă în prezent de un director interimar.

În ambele situații, veniturile pe care ocupanții posturilor respective le-ar putea încasa sunt în jurul valorii de 10.000 de lei pe lună sau chiar mai mult.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Florin-Liviu Talos TFL · 06:35 21.05.2021
    Din informatiile mele din primarie sunt voci care spun ca ar fi candidati pentru postul de arhitect sef in primarie dar nimeni nu isi doreste sa lucreze cu actuala conducere a primariei. Prietenii stiu de ce.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate