m install
petlinii
nello construct

S-a turnat ultimul strat de asfalt pe o porțiune a străzii Al.I.Cuza din Turda Nouă (VIDEO)

floris

Primăria Turda a anunțat azi că pe o porțiune a străzii Alexandru Ioan Cuza din Turda Nouă s-a turnat ultimul strat de asfalt, după ce ieri s-a turnat stratul de uzură. Este vorba de porțiunea dintre numărul 113 până la reprezentanța Dacia Service.

”A fost așternut ultimul strat de asfalt pe o porțiune a străzii Alexandru Ioan Cuza.

În cursul zilei de ieri, a fost așternut stratul de uzură pe carosabilul cuprins de la numărul 113 până la reprezentanța Dacia Service.

Strada Alexandru Ioan Cuza va fi modernizată în totalitate prin proiectul de modernizare a coridoarelor de Mobilitate Urbană Durabilă-Coridorul de Vest.

După finalizarea lucrărilor, strada va avea piste de biciclete, alveole pentru autobuze, iluminat public nou, spații verzi și stații de autobuz moderne.”, a transmis Primăria Turda.

Lucrările se execută cu bani europeni, iar în cadrul proiectului major, de circa 30 de milioane de euro, este prevăzută asfaltarea tuturor străzilor principale, inclusiv a trotuarelor, înființarea pistelor de biciclete, introducerea sistemului de bike sharing etc. În cadrul aceluiași proiect, s-a înființat și compania locală de transport persoane și s-au achiziționat autobuzele 100% electrice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: