fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

185774010 4135718296517143 7665722093750759026 n

Primăria Turda a anunțat azi că pe o porțiune a străzii Alexandru Ioan Cuza din Turda Nouă s-a turnat ultimul strat de asfalt, după ce ieri s-a turnat stratul de uzură. Este vorba de porțiunea dintre numărul 113 până la reprezentanța Dacia Service.

”A fost așternut ultimul strat de asfalt pe o porțiune a străzii Alexandru Ioan Cuza.

În cursul zilei de ieri, a fost așternut stratul de uzură pe carosabilul cuprins de la numărul 113 până la reprezentanța Dacia Service.

Strada Alexandru Ioan Cuza va fi modernizată în totalitate prin proiectul de modernizare a coridoarelor de Mobilitate Urbană Durabilă-Coridorul de Vest.

După finalizarea lucrărilor, strada va avea piste de biciclete, alveole pentru autobuze, iluminat public nou, spații verzi și stații de autobuz moderne.”, a transmis Primăria Turda.

Lucrările se execută cu bani europeni, iar în cadrul proiectului major, de circa 30 de milioane de euro, este prevăzută asfaltarea tuturor străzilor principale, inclusiv a trotuarelor, înființarea pistelor de biciclete, introducerea sistemului de bike sharing etc. În cadrul aceluiași proiect, s-a înființat și compania locală de transport persoane și s-au achiziționat autobuzele 100% electrice.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate