fbpx

ezgif.com optimize 3

4 Comentarii

ludovic orban

Președintele Camerei Deputaților ajunge mâine în zona Turda-Câmpia Turzii. În cele două orașe va avea întâlniri cu reprezentanții administrației locale, dar va vizita și câteva obiective de investiții.

Primul popas va avea loc la Câmpia Turzii în jurul orei 10,20 unde Ludovic Orban alături de primarul Dorin Lojigan vor susține o conferință de presă. De asemenea va avea loc o vizită la Hala Berg Banat din Parcul Industrial Câmpia Turzii.

În jurul orei 11, președintele Camerei Deputaților va ajunge și la Turda unde alături de primarul Matei Cristian va avea de asemenea o întâlnire cu presa, conferința fiind organizată pe șantierul viitoarei Săli Polivalente, pe strada Stadionului nr.14, în proximitatea bazinului de înot.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate proiectele de reabilitare și modernizare implementate, dar și proiectele majore viitoare pregătite pentru dezvoltarea municipiului Turda. 

Reamintim că prin construirea noii săli polivalente vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale. Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale din orașul nostru.

Contractul de finanțare pentru sala Polivalentă de la a fost semnat în 19 august 2020, în prezența ministrului lucrărilor public, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan.

Obiectivul se va realiza în cadrul subprogramului Săli de sport, parte a Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de CNI.

Valoarea contractului este de 65.438.975,52 LEI, iar finanțarea va fi susținută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  danezul · 13:54 13.05.2021
  sper sa fie prins intr-un blocaj de circulatie, sau sa dea cu masina in gropi.Am ajuns aici si din cauza lui, a fost ministru la transporturi si nu a facut nimic.ZERO!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Loczi · 14:52 13.05.2021
  Ai dreptate!Dar el stie ca nu a facut nimic!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  aurel nemes · 20:01 13.05.2021
  Sa vina in C Turzii sa vada gradinita de pe str Retezat care in 12 luni n-au fost in stare sa o mansardeze. Altii o construiau de la zero. In acest timp copiii stau prin sali improvizate cate 20-30 in grupa desi legea prevede mai putini.
  Daca au avut bani, de ce nu au avansat lucrarile/ Daca n-au avut bani, de ce au inceput?
  Asa atrag ei tinerii cu copii in oras?! Asa se ocupa de viitorii cetateni?!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate