m install
petlinii
nello construct

Ludovic Orban vizitează mâine Turda și Câmpia Turzii. Vezi în ce scop?

floris

Președintele Camerei Deputaților ajunge mâine în zona Turda-Câmpia Turzii. În cele două orașe va avea întâlniri cu reprezentanții administrației locale, dar va vizita și câteva obiective de investiții.

Primul popas va avea loc la Câmpia Turzii în jurul orei 10,20 unde Ludovic Orban alături de primarul Dorin Lojigan vor susține o conferință de presă. De asemenea va avea loc o vizită la Hala Berg Banat din Parcul Industrial Câmpia Turzii.

În jurul orei 11, președintele Camerei Deputaților va ajunge și la Turda unde alături de primarul Matei Cristian va avea de asemenea o întâlnire cu presa, conferința fiind organizată pe șantierul viitoarei Săli Polivalente, pe strada Stadionului nr.14, în proximitatea bazinului de înot.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate proiectele de reabilitare și modernizare implementate, dar și proiectele majore viitoare pregătite pentru dezvoltarea municipiului Turda. 

Reamintim că prin construirea noii săli polivalente vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte sau alte evenimente socio-culturale. Totodată, acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă și va aduce beneficii vieții sportive și culturale din orașul nostru.

Contractul de finanțare pentru sala Polivalentă de la a fost semnat în 19 august 2020, în prezența ministrului lucrărilor public, dezvoltării și administrației, Ion Ștefan.

Obiectivul se va realiza în cadrul subprogramului Săli de sport, parte a Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de CNI.

Valoarea contractului este de 65.438.975,52 LEI, iar finanțarea va fi susținută de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: