fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

strada andrei muresanu turda

Strada Andrei Mureșanu din Turda Nouă este în plin proces de modernizare. În prezent, se lucrează la bordurare și montare pavaje pe trotuar. Lucrările se execută cu fonduri europene.

”Lucrările de modernizare sunt în plină desfășurare pe un sector important al străzii Andrei Mureșanu.

Astfel, astăzi au loc acțiuni de bordurare și montare pavaje pe sectorul de drum cuprins de la intersecția străzii Bucovinei cu strada Andrei Mureșanu, până la intersecția cu strada Alexandru Ioan Cuza.

Vă reamintim că strada Andrei Mureșanu face parte din coridorul central al proiectului de modernizare a coridoarelor de mobilitate urbană, finanțat cu fonduri europene.”, a transmis Primăria Turda.

Există și nemulțumiri ale locuitorilor din zonă, legate de ritmul de lucru. Disconfortul va mai dura ceva vreme, pentru că lucrări similare trebuie făcute și pe străzile Avram Iancu, Clujului, finalizare Alexandru Ioan Cuza etc.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    carmen pop · 08:05 13.05.2021
    Serios? E o lucrare care trebuia terminată în maxim o lună! O lălăim și aici. Vai de farmacistele de acolo și de cei care merg spre spital sau policlinică. Se lucrează cu câțiva muncitori și ăștia când au chef! E parte din DN1 totuși nu o stradă laterală, deștepților! Mișcați-vă mai repede!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate