fbpx

Icon Scrie un comentariu

TrotuareDate fiind condiţiile atmosferice, Primăria municipiului Turda face apel la agenţii economici şi asociaţiile de proprietari să asigure îndepărtarea zăpezii şi a gheţii de pe trotuare pentru asigurarea circulaţiei normale a pietonilor. Asta conform unei hotărâri de consiliu local privind buna gospodărire a localităţii.

 

 

Depozitarea zăpezii rezultate se va face pe zonele verzi sau în grămezi pe trotuare, la limita cu partea carosabilă, fără a se bloca circulaţia pietonală şi accesul auto în incinte sau staţii de autobus.

 

Nerespectarea acestor prevederi se sancţionează cu amenzi contravenţionale cuprinse între 100 şi 200 de lei, aplicate de către poliţia comunitară şi de corpul de control al primăriei municipiului Turda.

 

“Sesizările cu privire la blocarea circulaţiei auto şi pietonale cauzate de căderile abundente de zăpadă şi formarea poleiului pe trama stradală a municipiului Turda, se pot transmite la telefonul cetăţeanului 984, pentru a se putea intervene operativ în rezolvarea lor”, se spune într-un comunicat, semnat de primarul Tudor Ştefănie.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator