fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

dorin lojigan

Primarul municipiului Câmpia Turzii a transmis un mesaj public, cu ocazia zilei de 3 mai, care este considerată Ziua Libertății Presei. În mesajul său, Dorin Lojigan pune accent pe faptul că ”libertatea presei nu se discută, ea se afirmă!”, parafrazându-l pe memorandistul Ion Rațiu.

”Libertatea presei nu se discută, ea se afirmă!

Am ales să-l parafrazez pe memorandistul, Dr. Ioan Rațiu, deoarece așa cum el și ceilalți au luptat pentru libertatea de neam și țară, așa luptă - în fiecare zi – jurnaliștii pentru libertatea de exprimare și libertatea democrației.

Astăzi, 3 mai 2021, sărbătorim Ziua Mondială a Libertății Presei. Aceasta a fost instituită pentru a atrage atenţia întregii lumi asupra importanței și obligaţiei respectării libertății de exprimare.

În perioada pandemiei și, cu atât mai mult, în cea a stării de urgență din 2020, libertatea presei din România a avut de suferit, dar cu toate acestea – jurnaliștii adevărați, responsabili – au diseminat informațiile oficiale, transmise de autorități, într-un efort comun împotriva știrilor false și a dezinformării.

La Câmpia Turzii și Turda avem jurnaliști profesioniști, care-și păstrează verticalitatea și principiile, indiferent de situație.

Dragi jurnaliști, vă mulțumesc pentru buna colaborare demonstrată în raport cu administrația publică locală și vă doresc ca, în continuare, să informați opinia publică, într-un mod echidistant, bazându-vă, conform etichetei jurnalistului, pe minim două surse.

La Mulți Ani, tuturor!”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate