fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

RECENSAMANT AGRICOL

Primăria Câmpia Turzii anunță fermierii despre Recensământul General Agricol din acest an. Acesta se desfășoară între 10 mai și 31 iulie 2021, când se colectează datele și are loc un interviu față în față cu capul/șeful exploatației agricole cu și fără personalitate juridică, după caz, sau cu o altă persoană din cadrul acesteia care poate furniza informațiile solicitate. 

Recensământul General Agricol este o acțiune de mare avengură care va asigura informațiile complexe și datele statistice pentru realizarea tabloului exhaustiv al caracteristicilor structurale ale exploataților agricole necesare fundamentării programelor și politicilor agricole și de dezvoltare rurală. 

Pregătirea, organizarea și efectuarea recensământului se realizează de către Institutul Național de Statistică, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Afacerilor Interne împreună cu structurile teritoriale de subordine a acestora, sub coordonarea și controlul Comisiei Centrale pentru Recensământ, cu suportul tehnic al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate