m install
petlinii
nello construct

Turda: Sunt în curs de finalizare și curțile interioare de pe Calea Victoriei 118 și Calea Victoriei 122

floris

„Cât de frumos este să vedem cum în locul garajelor inestetice sau a spațiilor neîngrijite sunt amenajate curți interioare moderne!” se întreabă retoric reprezentanții administrației locale turdene.

Astfel de transformări sunt în curs de finalizare și în curțile interioare de pe Calea Victoriei 118 și Calea Victoriei 122.

Aceste lucrări de modernizare prin care sunt amenajate noi locuri de parcare de reședință, se asfaltează aleile pietonale și se reamenajează spațiul verde, fac parte din Proiectul Urban – Oprișani 3B.

8 zone importante ale orașului se află în modernizare cu fonduri de la bugetul local. Microcartierele au fost împărțite pe bucăți și se lucrează în mod integrat, rezultând astfel 2 proiecte urbane mari: Proiect Urban 1 (Cartier Oprișani 2, 3A, 3B, 4A, 4B, Centru) și Proiect Urban 2 (Cartier Oprișani 4, Cartier Poiana, Cartier Turda Nouă).

Astfel de lucrări vor continua în toate cartierele orașului, până se vor rezolva complet problemele de infrastructură în întreg municipiul, transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: