fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

169469177 4190113567674768 1751131029721065142 n

Primarul municipiului Turda, Cristian Matei, a avut o nouă întâlnire cu fostul ministrul Marcel Boloș, în prezent directorul Agenției de Dezvoltare Nord-Vest, pentru a discuta despre posibilitățile de atragere de noi fonduri europene pentru dezvoltarea Turzii.

”Toate tunurile pe dezvoltare! Continuăm să concepem noi proiecte, să analizăm toate posibilitățile de atragere de fonduri, astfel încât să aducem cât mai mulți bani la Turda!

Astăzi am avut o nouă ședință de lucru alături de domnul Marcel Boloș, fost ministru al fondurilor europene, în prezent directorul Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, domnul Claudiu Salanță, arhitectul șef al județului și staff-ul Primăriei. La această ședință ni s-a alăturat și primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, pentru a discuta despre proiectul centurii ocolitoare Turda – Câmpia Turzii.

Pregătim noi proiecte pe care le vom dezvălui în curând! Ceea ce vă pot spune acum este că nivelul de trai al turdenilor va crește semnificativ în următorii ani, datorită investițiilor pe care le derulăm și celor viitoare.”, a spus primarul Cristian Matei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ana · 14:51 07.04.2021
    Atrageți fonduri pentru centuri ocolitoare în loc sa atrageți fonduri sa ne asfaltați drumurile în oraș domnule primar..... cu cartierul primăverii cum rămâne? doar promisiuni!!!!!! 
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate