m install
petlinii
nello construct

Iluminatul public va fi concesionat în municipiul de pe Arieş

zamblau eugen
floris

Penele frecvente de curent, faptul că ziua în amiaza mare becurile amplasate pe stâlpii de curent din Turda ard iar seara îţi ”bagi degetele în ochi” pentru că acestea nu funcţionează, strazi fără curent electric, toate aceste deficienţe şi multe altele pot fi remediate!

Cel puţin aşa promit reprezentanţii executivului, care anunţau într-o conferinţă de presă că s-a găsit o soluţie ca locuitorii municipiului să beneficieze de un iluminat de calitate, mult discutatul subiect de concesionare a iluminatului public şi ornamental ajungând în sfârşit pe masa edililor turdeni. Procedura de concesionare realizându-se cel mai probabil până la sfârşitul lunii septembrie.

“Documentaţie este pregătită. Se urmăreşte, le fel ca în toată Europa, în acest moment, delegarea serviciului spre un operator puternic. Caietul de sarcini a fost elaborat, urmând ca documentaţia să fie aprobată de Consiliul Local iar în urma unei hotărâri să fie organizată licitaţia cu cei interesaţi şi care îndeplinesc condiţiile legale”, a declarat viceprimarul Mircea Irimie.

Conform stipulaţiilor din contract, firmei câştigătoare i se vor impune o serie de condiţii: în maxim 2 ani să realizeze atât modernizarea cât şi extinderea iluminatului public pe cartiere, iar acolo unde nu există, acesta să fie introdus. Crearea unui dispecerat propriu, unde să existe un control total asupra întregii reţele pentru a evita sincopele care pot să apară pe traseu. Primarul Tudor Ştefănie este de părere că, concesionarea serviciului va constitui un avantaj pentru toată lumea: bani în plus la bugetul local şi o calitate mult îmbunătăţită a iluminatului pe străzile Turzii. De asemenea serviciul de salubritate va fi concesionat urmând să intre în procedura de licitaţie până la sfârşitul acestui an.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: