fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

stickere de protectie covid 19 pentru siguranta pastrati distanta set 6 stickere de podea

Administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii adoptă o atitudine proactivă în prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astăzi, din dispoziția primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, pentru a adopta o hotărâre cu impact major în creșterea rezilienței comunitare și diminuarea impactului de risc, împotriva COVID-19.

Astfel, în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local pentru Situații de Urgență nr. 2/2021, începând cu data de 29.03.2021, cât timp incidența cumulată a cazurilor COVID-19 va depăși pragul de 3/1000 de locuitori (scenariul roșu) în piața săptămânală a municipiului, organizată în ziua de miercuri, vor avea acces doar persoane fizice sau juridice cu domiciliul sau sediul social în județul Cluj, cu condiția ca localitățile de proveniență a acestora să nu se afle în scenariul roșu.

Începând cu aceeași dată, activitatea de comerț cu amănuntul al textilelor, îmbrăcămintei și încălțămintei efectuat prin standuri, chioșcuri (COD CAEN: 4782), precum și activitatea de comerț cu amănuntul prin standuri, chioșcuri și piețe a altor produse (COD CAEN: 4789) va putea fi efectuată doar de către persoane fizice sau juridice care au domiciliul sau sediul social în localități aparținând județului Cluj, altele decât municipiul Câmpia Turzii, în care rata de incidență cumulată a cazurilor COVID-19 nu depășește pragul de 3/1000 de locuitori (scenariul roșu), conform hotărârilor și comunicărilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Aceste prevederi se aplică strict persoanelor fizice și juridice care nu au domiciliul sau sediul social în Municipiul Câmpia Turzii.

Serviciul Administrația Piețelor, alături de Poliția Locală și Poliția Municipiului Câmpia Turzii au misiunea de a verifica respectarea prevederilor HCLSU 2/2021.

Direcția Relații cu Comunitatea

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate