fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

162666302 3715696231813234 1778501352125032957 o

Au început lucrările de reabilitare ale străzii Armatei din Turda, care face legătura între strada 22 Decembrie 1989 și ieșirea din Turda spre Alba Iulia, pe lângă unitatea militară.

Porțiunea respectivă de drum era extrem de deteriorată. Pe de altă parte, strada respectivă nu era cuprinsă în alocările de fonduri europene sau guvernamentale pentru reabilitare (doar strada 22 Decembrie 1989 și strada Bogata), iar din acest motiv era o problemă, având în vedere iminenta închidere a podului peste Arieș, din zona A&A și devierea traficului pe strada 22 Decembrie 1989 și strada Armatei.

”Venim cu vești foarte bune! Au început lucrările de reabilitare a carosabilului din zona străzii Armatei, lucrări executate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri.

După ce în prima etapă, echipele de la Domeniul Public au executat lucrările de reabilitare a tronsonului de drum din noul sens giratoriu de pe strada 22 Decembrie 1918 spre localitatea Mihai Viteazu, astăzi, echipele DRDP au demarat lucrările de reabilitare a carosabilului de pe strada Armatei după multiplele mele intervenții.

Așadar, astăzi am demonstrat încă o dată că atunci când ne unim eforturile și există o bună comunicare și colaborare între două instituții publice, pot sa fie edificate lucrări într-un timp record și astfel contribuim cu tot ce se poate pentru fluidizarea traficului în contextul începerii lucrărilor la pod.

Prin urmare, nu pot decât să felicit încă o dată toată echipa de la Domeniul Public și nu în ultimul rând felicitări echipelor de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri.”, a transmis primarul Cristian Matei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate