m install
petlinii
nello construct

S-a făcut proba gheții pe noul patinoar artificial de la Câmpia Turzii

floris

S-a făcut proba gheții pe noul patinoar artificial care a fost construit la Câmpia Turzii, în cadrul complexului sportiv AlfaGen Park, care va fi inaugurat în scurt timp.

În imediata vecinătate a Parcului Berc din Câmpia Turzii, municipalitatea a realizat un complex sportiv care conține un skatepark și un teren polisportiv (iarna este patinoar artificial, iar vara este teren de handbal, baschet sau miniforbal).

Complexul sportiv AlfaGen Park face parte din același proiect cu finanțare europeană pe care se va realiza și un centru social de zi, modern. Tot în zonă se va face și bazinul de înot, la care lucrările vor începe în primăvara acestui an, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții.

Pe lângă asta, mai există un proiect prin care va fi reabilitată infrastructura stradală din zonă, parte a unui proiect de modernizare care vizează carterele Sâncrai și Șarât.

Un alt proiect, care vizează următorul exercițiu de finanțare europeană, vizează reabilitarea Parcului Berc, pentru punerea în valoare a acestei zone verzi a localității. 

Între timp, ieri, primarul din Câmpia Turzii a prezentat un video cu tinerii care realizează desenele de tip grafitti în zona de skatepark, care va deveni o atracție pentru tinerii din oraș, mai ales că este cel mai mare skatepark de acest gen din Transilvania. 

Poți vedea un videoreportaj realizat de TurdaNews, recent:

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: