fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2021 03 07 at 10.18.31

S-a făcut proba gheții pe noul patinoar artificial care a fost construit la Câmpia Turzii, în cadrul complexului sportiv AlfaGen Park, care va fi inaugurat în scurt timp.

În imediata vecinătate a Parcului Berc din Câmpia Turzii, municipalitatea a realizat un complex sportiv care conține un skatepark și un teren polisportiv (iarna este patinoar artificial, iar vara este teren de handbal, baschet sau miniforbal).

Complexul sportiv AlfaGen Park face parte din același proiect cu finanțare europeană pe care se va realiza și un centru social de zi, modern. Tot în zonă se va face și bazinul de înot, la care lucrările vor începe în primăvara acestui an, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții.

Pe lângă asta, mai există un proiect prin care va fi reabilitată infrastructura stradală din zonă, parte a unui proiect de modernizare care vizează carterele Sâncrai și Șarât.

Un alt proiect, care vizează următorul exercițiu de finanțare europeană, vizează reabilitarea Parcului Berc, pentru punerea în valoare a acestei zone verzi a localității. 

Între timp, ieri, primarul din Câmpia Turzii a prezentat un video cu tinerii care realizează desenele de tip grafitti în zona de skatepark, care va deveni o atracție pentru tinerii din oraș, mai ales că este cel mai mare skatepark de acest gen din Transilvania. 

Poți vedea un videoreportaj realizat de TurdaNews, recent:

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate