fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

a.i cuza 1

Una din străzile importante din oraș, Alexandru Ioan Cuza este în plin proces de modernizare și se pregătește să preia în curând traficul din sectorul de vest, în momentul în care va intra în modernizare strada Clujului.

„După finalizarea lucrărilor executate în baza Planului de Mobilitate Urbană Durabilă, cu finanțare europeană, această stradă va fi de nerecunoscut!” promit reprezentanții administrației locale.


Strada va fi complet reabilitată cu finanțare europeană și este cuprinsă în proiectul de modernizare a coridoarelor de Mobilitate Urbană Durabilă-Coridorul de Vest.

Artera de circulație va avea: piste de biciclete, alveole pentru autobuze, iluminat public nou, spații verzi și stații de autobuz moderne, anunță municipalitatea turdeană.

Strada Alexandru Ioan Cuza, din Turda Nouă va fi o nouă rută de legătură cu ieșire la intrarea în Turda dinspre Cluj, astfel încât va putea deveni o rută alternativă pentru traficul de intrare/ieșire din municipiu, permițându-se astfel și lucrări ulterioare de modernizare ale străzii Clujului.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate