fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

nou prefect

Joi, 4 martie, a avut loc ceremonia de învestire a prefecților și subprefecților din județele din întreaga țară. La Cluj noul prefect este Tasnádi István-Szilárd, iar funcțiile de subprefect sunt ocupate de Irina Munteanu și Camelia Sălcudean.

Noul prefect își dorește o comunicare corectă și transparentă în interiorul intstituției dar și în ceea ce ține de legătura cu alte instituții și cu cetățenii.

La ceremonie au luat cuvântul Dan Barna și Kelemen Hunor printre alții. Din păcate, distanțarea socială a lipsit la această ceremonie, fiind prezent un număr mare de persoane în sală!

Noul prefect este avocat de profesie, specializat pe drepturile omului, absolvent al Facultății de Drept a UBB Cluj-Napoca. El a lucrat în cadrul casei de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).

Cei mai afectați în urma acestei decizii sunt liberalii clujeni, care pierd funcția de prefect, deținută de Mircea Abrudean.

Abrudean a câștigat însă un post important la București. Acesta îndeplinește din luna februarie funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului, una cu noi provocări și responsabilități.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate