fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

spectacol aniversar

Luni, 8 martie 2021, de la ora 18:30, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, organizează un spectacol aniversar dedicat doamnelor și domnișoarelor din municipiul nostru.

În acest an am ales să sărbătorim feminitatea prin cântec și poezie, dar și prin muzică bună, într-un mix de trăiri și emoții intense.

Capul de afiș al evenimentului - actorul Dorel Vișan - va recita publicului feminin poezii și va omagia mama, femeia printr-o prestație de excepție.

De asemenea, Cvartetul ALTERQUATOR va oferi publicului o serie de partituri și refrene din repertoriul jazz, operă, în manieră modernă de crossover, fiind capabili să creeze "show" în sensul cel mai propriu al cuvântului.

Soprana Lorena Puican și solistul Octavian Popa sunt cei care vor sensibiliza audiența într-o manieră distinctă, autentică.

Accesul la spectacol este gratuit și se va desfășura în Sala de Spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural "Ionel Floașiu".

 

Datorită pandemiei, se vor respecta măsurile de ocupare în sală (30% din capacitatea sălii), iar persoanele prezente vor purta mască de protecție pe toată durata spectacolului!

 

Vă așteptăm!

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate