fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

154859980 1650852018435661 6363981089774586593 n

Astăzi, pe strada Nouă din Municipiul Câmpia Turzii au debutat lucrările în vederea fluidizării traficului și facilitării accesului la Școala Gimnazială „Avram Iancu".

Practic, de la intersecția cu strada Dr. Ioan Rațiu, va fi amenajat un trotuar până la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, astfel încât accesul copiilor la școală să nu mai fie pus în pericol de autoturismele care tranzitează zona.

De asemenea, pilonii de metal care erau amplasați între strada Nouă și Piața Mihai Viteazu, vor fi eliminați, astfel încât să se creeze și un culoar de acces auto, pentru aducerea copiilor la cursuri.

Astfel, părinții vor avea posibilitatea să ajungă până în fața școlii, să lase copilul, apoi să-și continue drumul spre strada Andrei Mureșanu, fără a fi nevoie să efectueze manevre de întoarcere, care să îngreuneze traficul.

„Dacă vremea va fi favorabilă, în scurt timp se vor finaliza lucrările, iar copiii și părinții vor putea ajunge mult mai ușor la școală. Se vor evita ambuteiajele, aglomerările, iar traficul va fi mult mai fluidizat.”, spune Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Având în vedere disconfortul pe care astfel de lucrări îl generează, facem apel la bunăvoința cetățenilor care locuiesc în zonă sau o tranzitează și le mulțumim pentru înțelegere.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate