fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 02 28 at 13.27.59

În imediata vecinătate a Parcului Berc din Câmpia Turzii, municipalitatea a realizat un complex sportiv care conține un skatepark și un teren polisportiv (iarna este patinoar artificial, iar vara este teren de handbal, baschet sau miniforbal). TurdaNews a stat de vorbă cu primarul Dorin Lojigan, care a oferit detalii despre această investiție, dar și despre alte investiții care urmează în zonă.

Complexul sportiv AlfaGen Park face parte din același proiect cu finanțare europeană pe care se va realiza și un centru social de zi, modern. Tot în zonă se va face și bazinul de înot, la care lucrările vor începe în primăvara acestui an, finanțarea fiind asigurată prin Compania Națională de Investiții.

Pe lângă asta, mai există un proiect prin care va fi reabilitată infrastructura stradală din zonă, parte a unui proiect de modernizare care vizează carterele Sâncrai și Șarât.

Un alt proiect, care vizează următorul exercițiu de finanțare europeană, vizează reabilitarea Parcului Berc, pentru punerea în valoare a acestei zone verzi a localității.

Vezi mai jos detaliile oferite de primarul Dorin Lojigan despre aceste investiții, reacția tinerilor din localitate la iminenta deschidere a complexului sportiv, dar și imagini în premieră cu această investiție.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate